ÇORUM / MERKEZ - Başöğretmen Atatürk İmam Hatip Ortaokulu

BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK İMAM HATİP ORTAOKULU

TARİHÇESİ

Okulumuz önce Gülabibey Mah. Küçükabdullah Caddesinde bulunan  Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu olarak  eğitim öğretime devam ederken 11.04.2012 tarihindezorunlu eğitim süresi 8 yıldan 12 yıla çıkartılmıştır.

Yeni kanunla birlikte A ve B Blok olmak üzere iki ayrı binadan oluşan okulumuzun (A) Bloğu Başöğretmen Atatürk İlkokulu , (B) Blok ise Başöğretmen Atatürk İmam Hatip Ortaokulu olarak Eğitim-Öğretime devam etmiştir.

09.03.2015 tarihinde  yapımı tamamlanan Gülabibey Mah. Kafkasevler 20.sokakta bulunan yeni binaya geçilmiştir. Yeni bina 4 katlı olup 16 derslik, 2 Fen Laboratuvarı, İş Teknik Sınıfı,Resim Sınıfı ve Müzik Sınıfı , Z Kütüphane, Konferans Salonu, Kantin , Yayın Odası, Revir vb bölüm ve odalardan oluşmaktadır. 2 Asansörü ve okul grişinde engelli rampası bulunmaktadır.

Yayın: 10.03.2021 - Güncelleme: 10.11.2023 09:41 - Görüntülenme: 211